gucciglasogon.se

Tuesday, July 31, 2012

period.

period aku dah lambat 4 hari..biasanya tak pernah pulak jadi sejak setahun kebelakangan ni..memang cycle cukup2 28 hari..kalo lambat period je tapi tak senggugut takpe la jugak..ini period nya tak, senggugutnya tetap..aku rasa dah nak dekat seminggu aku punya period pain ni..kalo period boleh la jugak nak menelan ubat seketul dua..ni tak

aku tdo malam pun mengigau sakan..perut sakit punya pasal, masuk mimpi bagai..

apsal eh tetibe je?aku takde stress pun..dah habis study, nak stress pekebende nye..dah buntu dah aku ni..adalah sangat tak best hokey sakit sebab senggugut ni..bak kata sorang nurse tuh "rasa macam ada kelapa yang nak keluar dari vagina"..perumpamaan kemainnn

tapi lebih kurang camtu la sakitnya..dengan rasa perut semacam kebas pun tak, tak kebas pun tak..rasa macam perut dah gila ketat..kat bawah rahim rasa bengkak..belum lagi pinggang memulas cam nak putus.sakit kepala lagi..loya toksah cakap la.cramp kaki.huh.sungguh tak seronok.tu pasal tiap kali period n tgh senggugut aku lagi prefer berkurung dalam bilik

family aku dah paham sangat la..kalo kang tetibe aku kua p bilik air pakai kain batik rupa nak terlondeh tapi tak, rambut sanggul tinggi, stokin lagi dan jalan terbongkok2, kepit2 dan berkurung dalam bilik..maka takkan ada la yang berani buat lawak dinosaur ngan aku..period2 ni aku adalah sangat cepat bertukar menjadi seorang HULK

kang aku makan nanas muda kang..kompom laju je dah x sangkut2..

Sunday, July 29, 2012

Rawak.

Rawak 1
aku rasa bulan puasa tahun ni la yang paling banyak agenda family aku plan.sebenarnya my dad punya planning..banyak sungguh.tapi takde nak syiok sangat sebab adik aku lagi dua takde.macam kurang jek rasanya kalau berbuka n bersahur.tinggal aku, angah, my mun n my dad je.kerusi untuk lagi dua tu kosong.huhu

yang planning tu.planning nye banyak untuk berbuka puasa beramai2..i mean majlis berbuka puasa la..last friday buat kat rumah nenek aku..makcik makcik aku balik..aku ni takyah la gatal nak balik balik.dah seadanya rumah nenek aku tuh depan rumah aku je.lepas je majlis jumaat tu, my dad punya la rajin nak buat tour berbuka puasa kat rumah makcik2 aku n kat rumah aku sendiri

jumaat lepas, rumah nenek aku.jumaat ni buat kat rumah makcik aku.next jumaat plak rumah aku.nextnya kat rumah makcik aku lagi sorang.itu belum plan nak berbuka kat luar and invite makcik2 dan cousins aku sebelah my mum..nak berbuka kat Kota Bharu.ada invitation.dan paling syiok, agenda nak menjelajah bazar ramadhan sebanyak 15 kali di bulan puasa.kelaut juga aku rasa agenda menjelajah tu.jelajah dalam mimpi udehh

Rawak 2
aku penah story sal cousin aku yang tak berlagak dan 'sopan' dulu.time majlis berbuka puasa kat rumah nenek aku last friday, aku rasa aku punya sabar memang dah takde.lagi sikit aku nak lempang.kurang ajar betul.dia nak jeling aku, jeling la.macam la aku kisahkan sangat ko punya jeling tu.bukan kurang pun aku punya pahala puasa

tapi yang aku rasa memang aku tengok dia ni kecik je tu, dia kurang ajar dengan makcik aku sebelah my mum..kitorang ada jemput dia datang.dia pun berbuka sorang2 je.tengah elok aku berdiri depan makcik aku, sikit punya baik dia lalu antara kami berdua, baling apa tah ke luar.sipi je.kalo ko baling kena mak uda aku tuh, situ jugak aku lempang

aku pantang betul orang kurang ajar.apa, kat "sekolah berasrama" ko yang sangat kau lagakkan tu, xde ajar ye supaya sopan depan orang tua?tak reti nak minta kebenaran dulu?blah la kau.aku memang betul panas hati la.eh.emo

aku rasa dia jeling aku sebab aku balas balik apa yang dah dibuat kat aku n my mum kot.time masak2 tu memang aku xpergi langsung.aku pegi untuk berbuka je.then terus aku blah.pinggan pun aku tak cuci.kalo dia pn, gitu la de dia buat.dah la balik pun lambat, tinggal la my mum, nenek n makteh aku tunggang terbalik buat keje

tunggu la nanti kat rumah ko, aku buat lagi.sebab aku tahu kat rumah aku nanti pun cmtu jugak ko buat

apsal aku emo ni.buang masa betul

takpe.diorang ni adalah element untuk buat aku ketawa.ketawa dengan perangai 'lucu' diorang..lahaii kak

Rawak 3
aku mimpi Teddy lagi 2 hari lepas..aku mimpi dia cakap kat aku, "saya dah tak boleh save gmbar awak dalam laptop saya.saya kena delete"..apa kena ni weh?aku rasa cuak semacam ni

dah la lama ni tak contact.dia bersahur n berbuka dengan lauk Busy Masak Lemak Cili Api lagi minggu lepas.minggu ni pun xtaw.esok dekat site katanya.lusa masuk ofis macam biasa.bukan boleh pakai sangat.dah nama pn keje.tak menentu.

gila la kalau tak cuak.mimpi asik la bukan bukan je.ada evil plan ke budak ni nak buat kt aku?

eh dah la.lapar.perut aku sakit.gayanya nak period tapi tak la jugak period.dah lewat sehari ni.kalo kang aku period, aci tak kalo aku letak pic aku sedang makan megi time bulan puasa kat sini?

wakakaka

Friday, July 27, 2012

mimpi basah di subuh hari di bulan puasa

2 hari lepas, aku mimpi something.three things to be precise.tapi bukanlah 'basah' punya mimpi..basah tu basah (maafkan ayat BM aku) tapi mata yang basah.dah lama tak dapat mimpi yang bila bangun je dari tdo tu, mata aku basah..aku pun dah lupa bila last time aku mimpi yang membasahkan mata aku

aku mimpi pasal Teddy.*silamuntahawal2*
tapi mimpi ni ada 3 parts..each parts tu macam bersambung2.
between all those 3 tu, aku akan terjaga lepas tu terlena balik.maka next mimpi pun sambung.tapi semua pasal Teddy.wuuu.

Part 1
aku mimpi Teddy ajak aku pergi rumah dia..aku dah gila gembira.kot2 la ada sesuatu untuk beliau dan saya lakukan.wakaka.sekali bila kami berdua ni dah masuk dalam rumah dia, dia introduce aku kat wife dia dan lagi 3 ex gf dia..dia jemput nak buat makan2.gila kau tak sedih?

dan nak menambah lagi kesyahduan di subuh hari, aku dengar la Teddy ni nyanyi lagu sebaris dua, cm tengah gembira2 gitu.then wife dia sambung nyanyi lagu tu smbil memasak2 di dapur.aku punya pendam rasa time tu memang tak terasa sebarang rasa la

sementara nak menunggu wife dia masak, aku join ex gf teddy.aku tnya dia, "awak PUN ex teddy ke?"
and that girl pun jawab "ye".aku pun tak sure adakah aku seorang 'ex' dalam alkisah mimpi aku.aku punya dah pedih ulu hati time tu tapi nahan la jugak.that girl hug aku, menangis2.aku pujuk dia, cakap yang its ok sedangkan jiwa raga aku nak pecah berderai jatuh ke lantai bergelimpangan.

aku punya derita sampai la dalam mimpi tu aku leh cakap "cepatlah bangun dari mimpi ni.tolonglah cepat bangun" kat diri sendiri.

aku minta diri nak balik tp aku xde duit sebab teddy yang amik aku sebelumnya.so wife dia bg aku DUIT.org kata kalo mimpi duit ni ada benda tak elok nak jadi.na'uzubillah.minta jauh.

sedih.kan dah berair2 mata aku tetibe ni.baru mimpi.kalo betul2?agak2 aku akan gila tak?

so aku terjaga

and guess what, mata aku berair2.basah.sedih.aku taknak jadi gitu.dipermainkan.huhu

aku sambung tdo.so part 2 pulak

PART 2

aku pergi bercuti ngan teddy n kawan2.aku, teddy, and lagi 3 kawan kitorang pegi satu kereta.bercuti mana pun aku tak taw.pulau rasanya.

dah dalam kete tu aku ngan teddy duk rapat2, rugi la tak ambil kesempatan terhadap kelemahan beliau.so aku pegang and sentuh la teddy.sekali dia marah2 aku.

dah teddy marah, aku pun apa lagi, lagi la aku buat yang dia marah.wakaka.then sampai kat satu pulau ni.kitorang semua decide nak overnight situ.time tengah duk tepi cerun tinggi, aku jatuh.dan Teddy langsung tak ambil kisah.memang tinggi cerun tu.aku jatuh dah nak cecah air, nasib ada tali yang dari mana datangnya pun aku tak tau smpat grab aku

dan teddy xkisah.langsung.

terbangun lagi.sambung part 3

PART 3

so sambung dari part 2 punya mimpi.malam yang kitorang sampai tu, kitorang ada macam dinner punya gathering ke apa tah.aku dah bersiap, duduk kat satu meja ni.n aku nampak teddy lalu tepi aku dengan pompuan lain.aku panggil pompuan tu (aku pelik apsal aku xpanggil teddy) tp diorang buat xdengar dan pergi duduk meja lain.girl tu lawa.tinggi.rambut pun ala2 artis gitu.pakai kebaya.Ela namanya.

lagi la parah hati aku

kenapa aku mimpi gini?teddy aku dah ada girl lain ke?ke sebab aku banyak sangat pikir n rindu dia?dia gila busy lately.

kalo teddy pegi outstation pn aku demam, aku xtaw la kalo teddy tinggal aku nanti camne.merana separuh nyawa aku agaknya

eh.aku nak pegi bazaar.dah janji dengan cilik2 cilik kecik kecik cili api
kopak kopak

Monday, July 23, 2012

huaaaarghhhh

mengantuknya..korang xngantuk ke woi?inilah keje aku hari2 sejak bergelar penanam anggur di pinggir perut yang terhormat..lagi pulak ni dah bulan puasa..

4:30: bangun sahur
6.00: sambung tido
11.00: bangun tido, main2, habiskan masa
3.00: mummy aku tnya nak berbuka dgn apa..heaven x?
7.20: berbuka
10:00: tido

tu rutin harian aku dah rasanya..ni aku dah mengadap laptop dari tadi..xjumpa lagi maklumat yang aku cari

sape taw body apa yang regulate law untuk electronic instrument kat kapal?aku tgk laptop ni kecik besar dah ni..oktipu..pale aku duk terbayang maggi kari+telur+ayam+sangat pedas.vunguk tul.kurus pahala

ehh lupa..aku belum mandi..hokeytuje nak cakap

Friday, July 20, 2012

menangis..meraung..pujuk diri sendiri..

hurmm..blurr..rasa sedih tapi air mata dah xberapa nak keluar..tahu perasaannya?macam nak pecah dada and macam nak gila rasanya..pernah dengar ayat ni?


pernah lalui tak moment macam ni?aku pernah..aku nangis sorang2 dalam kereta..drive sorang2..air mata memang xberhenti mengalir..3 4 jam..and that moment, even air mata keluar macam apa dah pun, half of myself pujuk..cakap yang aku kena benti menangis dan it's ok..apa sekalipun yang aku hadapi and penyebab sedih aku, it's ok..everything is gonna be just fine..pernah alami tak?sedih kan time tu?air mata bukan nak berenti tapi makin laju..tapi lepas dah habis menangis tu kang insyaAllah ok tapi ada certain time yang tak berapa ok sangat..it hurts..

tadi aku bagi wish yang mana wish tu menyakitkan hati aku..tipu la kalo tak terasa apa pun kan..but for his own good..kalau itu yang dia nak..even aku tak rasa aku mampu lagi nak lepaskan dia..kalau itu yang boleh buat dia bahagia, why not?

aku tak boleh ikutkan apa yang bad side of me nak..kena consider perasaan orang lain jugak kan..

but its hard..u know..to pretend like we dont care and dont even felt hurt that the truth is, we are..we care and we are hurt..tapi siapa kita nak lawan?sebolehnya nak dia dengan kita kan, xpernah nak lepaskan..xnak lepaskan..tapi kalau dah genggaman kita kat dia tak kuat dan genggaman orang lain pada dia lebih kuat, nak pula genggaman dia pada orang lain tu jauh lebih kuat dari genggaman dia kat kita, siapa kita nak halang?

kita nak ke bahagia, tapi dia tak bahagia dengan kita?kalau kita nak dia bahagia, kita kena pilih jalan yang lain..yang mana kita tahu jalan tu takkan buat kita bahagia, tp as long as dia happy, its ok..

teddy pernah cakap kat aku, dia nak aku buat apa yang boleh buat aku bahagia..sebab pada dia yang penting aku bahagia..dia xbahagia pn xpe..tapi aku taknak camtu..aku nak dia bahagia..mungkin kami berdua boleh bahagia, tapi kita tak tau rancangan Tuhan kan?

i love him so much..really..

and i missed him..

minta maaf la ye ada terkeluar nasihat bukan2..tadi nak cerita pasal time menangis tu je..huhu..anyway, selamat berpuasa semua..:)
 

takde apa pun

i've been clicking on my url and close it and click it again and close it again over and over again..dont know what to update that i have no latest updates pun..tapi ada la rupanya..few quick updates gitu je la pun

1. yesterday i went to this Jilid Store..i should have handed my thesis last week but the mistake was mine though, that i chose wrong colour for my thesis cover..i paid rm120 for 3 wrong colored  hard binded thesis of mine..and my head of department asked me to change the colour..faculty will not accept the one with the different colour..so i went to other store which recommended by my lecturer..Mr Azlan..he is a very sempoi type..later aku cerita sal tu.

ok so i went to this recommended store on thursday and the pakcik promised that i can collect the hard binded version on sunday/monday..so i waited and guess what, everytime i called, he was like 'esok pagi la ye datang ambil' so i was like 'ok'..when i called again the other day, boleh dia cakap 'kan pakcik dah cakap.siap kang pakcik call'..wth?it happened over and over again that i cant wait..i'm not such a patient person pun..so yesteday i went to that store and snapped at them (pakcik and all the staffs)..i said 'dari hari ahad lagi janji..lepas hari ahad, hari isnin, pastu selasa..ni dah hari khamis.bila nak siap ni?' dengan muka yang dah bengang2 kan..so that pakcik immediately like 'ok xpe kita tinggal dulu yang lain..kita siapkan awak punya dulu..pukul 2 nanti datang k'..so i went hanging around with Idora..

sharp at 2, i went back and thank God, he finished..kalo x, memang keluar la segala amukan puaka aku karang..so theses were all have been handed to my PITA coordinator yesteday, no more worries of failing..apa kena tah..markah dah ada dah pun..nonsense thought..as usual la kan..nonsense thought tu memang aku punya close fren sejak dulu

2. petang semalam jugak lepas aku balik dari mengamuk kat kedai pakcik tu dan hantar aku punya thesis tu semua kan, aku ikut parents aku keluar..otw nak balik rumah daddy aku bawak aku ngan mummy aku pergi pasar malam..and guess what i heard something yang my dad cerita dekat my mum..pasal ajaran sesat sorang hamba Allah ni..ada patut dia pesan kat anak dia camni, 'kalo ko nak kawen, ko kena cari pompuan yang buntut dia besar..sah sah nanti pa*tat dia pun besar'..i was like, wth?gila la.istighfar mak aku..

anak dia tuh umo 28 n belum kawen lagi..sekali my dad gtaw yang dia ajak my dad jadi besan dia.some sort of menjodohkan aku dengan anak dia la..aku dah cuak..sekali my dad cakap, 'kalo aku, aku on je..tapi ko tanya la anak aku, dia nak ke tak dengan anak ko'..wahahahahahaha..dia tuh pun 'ko ni memang..susah nak ajak bincang'..mmg la susah nak ajak bincang tapi selamat bagi pihak aku..parents aku bagi kebebasan sepenuhnya untuk pilih sendiri..lagipun aku dah ada worang lain dah pun..kan2 Teddy?

3. aku rasa aku punya muscle dekat perut dah membengkak..serius sakit bila batuk..batuk n selsema aku ni pulak xreti2 nak hilang..penat ahh..sakit gila..nih pun aku pegi bantai pakai bengkung..senak perut aku tp at least it reduces the pain a little..:(

4. aku tengah stress dengan nak buat proposal master ni..tak banyak pun..around 3-5 pages but i'm worried abt the literature review and method..this is not my first time pun but my previous research method was not on the survey, questionnaires and so on..i started to feel pressured..i thought the topic given before was so simple because it seems like it was!yesterday i met my SV and he explained everything..and information provided was not so convincing..i mean my research would be on electrical and electronic instruments, specifically on navigation, safety and communication used onboard a ship/boat but he said i should checked either instruments used in Malaysia is compliance with IMO regulations (IMO is International Maritime Organization)..tapi IMO tuh pasal environmental punya benda..apa kaitan plak?sepatutnya kena refer IEEC ke apa ntah..so i borrowed books from MSET with regulations on ABS and BV spec..(ABS and BV are the classification societies in shipping industry)

pening la aku..blurr betul..and yang paling pening, research ni adalah sangat complicated..the other day bila aku dapat tajuk nampak macam tak berapa susah sangat..tapi sangat detailed..SV aku cakap 'awak nak buat master..memang la kena lagi detailed'..huhuhu

this research will require me intuk conduct survey and pegi tengok sendiri dan menghitamkan lagi kulit aku yang sedia hitam ni dengan visit ke port/yard..satu Malaysia ok?huhu..dah ada checklist tuh semua, aku kena tgk compliance ke x dengan regulations untuk benarkan sesebuah kapal/bot tu turun ke laut, i mean sail..kena check dengan Jabatan Laut, Jabatan Perikanan..sesetengah owner tak kisah pun n jabatan ni akan luluskan je tanpa confirmkan instrument dalam tu macam AIS, GPS n etc..benda tuh sebenarnya penting..especially when it comes to navigation and communication..dari segi safey pun iye..and kalo benda ni memang terbukti dan jugak looseness of implementing the regulations ni jugak proven, aku kena come out dengan satu jalan, camne nak atasi..

selain dari tuh, survey nih jugak akan tengok level of training kat Malaysia ni, and apa instrument baru dekat market and paling banyak digunakan..aku rasa terbeban ni wehh..terbeban gila..huhu..Ya Allah..tolonglah aku..kasi aku idea mana mau start ni..next week dah nak kena tunjuk proposal..target research aku ni akan siap by 1 and a half year..satu tahun buat research, site visit, hitamkan kulit and so on dan another half year, writing..sempat ke weh?

aku sebenarnya kalo boleh xsuka orang tanya aku nak buat apa lepas ni..sebab aku rasa lagi pressure..aku cerita kat sini lain cerita sebab orang kat sini bukan kenal aku.tapi bila orang yang aku kenal tanya, tetibe aku rasa expectations to be met tu dah melonjak naik ke langit ke 3..

kan tadi aku cakap aku pergi MSET untuk pinjam buku tu..staf kat sana memang la tanya..xkan aku nak cakap pinjam nak buat assignment.assignment jadahnya.aku dh habis study.aku bukan bangsa yang reti menipu.so aku bagitaw la aku nak buat proposal nak sambung belajar..terus la sorang staf ni berdialog dengan aku..cmni lebih kurang:-

en mat: hurmm..lambat la awak kawen nanti
aku: apsal
en mat: biasa kalo dah ada kerjaya nanti, xsempat dah awak nak cari nih..sibuk dengan kerja je..kalau kawen pun, kompem mak ayah yang carikan
aku: Tuhan xde cipta kita ni sorang2..kan dah ada pasangan masing2..ada la tu nanti
en mat: huh.ada je yang takde pasangannya (aku dah cuak..)
aku: takpe lah en mat..umi saya cakap xpe kalo saya lambat kawen sebab kerja atau belajar, dia xkisah..umi siap warn jgn kawen awal lagi..
en mat: kalo dah cmtu, sukatilaa

ini yang aku pelik..apsal semua nak bagi aku cuak ni?

tadi cakap dengan umi aku pun, dah macam pelik aku tengok gayanya..aku sembang2 and terkeluar la yang pasal 'kawan cakap kan umi, kalo umo 28 tu kawen, muda lagi'..aku tengok muka umi aku semacam je..jangan la plak hendaknya kang dia suh aku kawen awal..kawen tu memang seronok tapi aku xrasa aku sedia la walau seribu kali aku nak pun..ampunn la..bukan sekarang..tahun depan la.hujung tahun ni ke..ehh?

aku rasa tadi aku nak buat quick updates je tapi apsal aku punya quick version ni begini?

Wednesday, July 18, 2012

mengada itu aku.aku bukan mengada

aku sendiri rasa macam aku ni adalah sangat mengada.apsal eh?sebab aku tak boleh berenggang dengan teddy lama2..aku pelik la..pelik sangat2..ni sejak beberapa minggu ni dia busy memanjang, maka aku apa lagi..demam memanjang.ni pn xde sign to get better pn..aiyyoo

dan bila aku demam, aku jugak tahu yang aku akan jadi manusia yang sangat cranky..semua benda tak kena..untungnya aku punya teddy ni penyabar and layan je semua karenah meroyan aku..itu pasal aku suka teddy..dia busy memang la busy..tapi at certain point, dia tahu camne nak cover balik semua time yang dia busy tu

aku xfaham sebenarnya..kenapa tiap kali teddy is away, aku akan jadi xsihat, even sehari pn, nak jugak demam..nak kata rindu sangat2 tu xde la sangat sebab dah terbiasa tapi pelik la aku..apsal ye?kalau orang lain aku rasa, belum tentu lagi sabar nk melayan aku

2 3 hari lepas kan aku ada mimpi yang aku kena kawen paksa..xtaw nape lately ni aku punya mimpi banyak berkisar sal kawen..kes kawen paksa plak tu..yang aku mimpi tu kan.aku mimpi kena kawen paksa ngan someone ni..langsung aku xkenal n teddy plak macam dah xkisah..bertahun aku kawen ngan lelaki tuh tapi still aku xbg dia sentuh aku.cakap pn x.duk menangisss je teringat teddy.macam novel x?wawawa..mimpi aku leh wat cerita..kalah ombak rindu

aku cite la kat teddy mimpi aku tuh..sekali dia cakap kat aku something..senyummmm je aku..hehe

"itu dalam mimpi je.realitinya, awak kena kawen paksa dengan saya.mau?"

ngahahaha..apa plak xmau kan?xtah paksa pun saya nak juga..

dan pastu aku tnya balik, "habis saya kan selalu demam bila awk xde..kalo kita kawen kang camne?"

jawabnya.."awak amik spender saya yang belum basuh.cium bau.baik lah demam awak tu karang"

cis.aku hempuk pale dia boleh?

Tuesday, July 17, 2012

saje je suka suka




semalam time aku post entry semalam, aku ada nampak satu gambar aku ni..gambar tu terselit celah album kenduri 20 march..bila tah aku amik..


abaikan pemandangan indah kat belakang aku.dan abaikan muka aku yang merenyam nak berposing sendirian berhad.yang aku nak tahu, betul ke aku pakai tudung berinner tuh buat aku nampak macam mak orang?adalah seorang hamba Allah yang perasan-dia-hensem-so-dia-kata-aku-mak-orang ni cakap aku nmpak macam mak orang pakai camtu..iye ke?

nasib nampak macam mak orang, kalo nampak macam mak ko?xke ko jugak yang gila nanti merayu rayu kat aku suh balik umah ko?wawawawa..bang, lenkali cakap pakai lutut plak ye..ko memang satu hiburan untuk aku.

ok tu je lah.aku tak berapa nak sihat.hidung berair je..nak kata aku ni drug addict, xde plak..sakit badan, demam dan batuk.itu la aku dah cakap.aku memang tak bleh xde teddy.kompom aku demam.mengada betul badan aku.hempuk kang

Monday, July 16, 2012

baby pun tahu..:P

hoi hoi hoiii rakyat jelata..aku ni tengah bergundah gulana..sedih bangett ni.tapi biar lah yang tu.malas nak cerita.cerita pun kemain complicated nak kasi paham..aku punya la bertahan tak nak 'buat' sesuatu tu..tapi tadi aku gagal..bila aku gagal buat, maksudnya aku kembali ke point asal..seyes susah nak bertahan untuk menjauhkan diri dari orang yang kita sayang.kan?takpelah.aku mengalah lagi kalo tu yang terbaik..:)

abaikan hal itu.kita cakap benda benda gumbira sahaja ya sodare sodari sekalian

aku pelik la..yang pasal LGBT tu kan..aku sebenarnya takde la expert atau reti sangat nak mengulas2 bagai ni kan..cuma aku pelik la..diorang tak rasa pelik ke?especially yang Les and Gay tuh..cmne diorang boleh berhubungan dengan yang sama spesies ye?maksud aku hubungan yang 'pelik' tuh..tak rasa geli ke?

setakat yang aku perasan la kan..budak2 sekalipun, kalo minta kiss, diorang takkan kiss kat mulut kalo dua2 sama spesies..tapi kalo spesies berlainan, adalah sangat diterujakan untuk kiss mulut..aku pn geli sebenarnya..even dengan kids..tp geli pn, dah budak nak kiss, xkan nak cakap 'eh ko pehal kiss aku.aku lempang kang'..budak2 kat sini maksud aku kanak2 yang bawah 2 tahun ye..kang ko cakap aku comolot dengan budak 7 8 tahun plak..aku bukan pedophile ye.aku lempang kang 

ada sorang boy ni kan..umo nak masuk 2 tahun rasanya..suka benar comolot dengan aku..biasa kalo aku cakap 'Fahmi..sayang ciklong sket mehh', dia akan datang kat aku n suakan mulut dia..cmne aku nak cium pipi dia pun, kompem akan tercium atau dibiarkan cium mulut dia jugak..bukan sekali hokeyy..berkali2..

ada satu time tu kan, aku punya cousin ada sekali dengan aku..lepas dah budak Fahmi ni aku cium, dia panggil la..cakap suh sayang dia..sekali budaknya buat donoooooo je..boleh?haha.pelik aku..ape sedap sangat ke dik ko cium ciklong?kalo ciklong cium ko, kompem dapat air liur ko berbakul2..wawawawa

kalo dengan gegirl, jarang la nak comolot ni..ada jugak la sorang dua tapi camtu2 je la..

oh ye.comolot versi aku ni bukan comolot yang bernafsu ye.aku hempuk kang sape cakap aku gitu.aku kiss macam kiss pipi je la pun.

aku pelik.kalo budak2 pun faham dan boleh geli untuk berciuman sesama spesies nih, apsal orang dewasa ada yang tak faham dan pilih untuk 'berhubungan' dengan spesies yang sama?seyes geli siott

ni gambar Fahmi yang sngat suka comolot ngan aku..satu aku nak warn.jgn nak kutuk2 pakaian aku macam maid.aku cabut bulu kening seko2 kang..time tuh aku tgh bertungkus lumus time kenduri kat umah makcik aku..dan disebabkan aku tangkap cintan ngan budak2, aku curi tulang n cilok budak Fahmi ni kejap..

GAMBAR SUDAH DIREMOVE..:)

dah tu je aku nak cakap.ngantuk.nak tido.esok aku nak pergi comolot2 lagi.tenaga kena cukup.wakakaka

Tuesday, July 10, 2012

kami yang lapar dan aku yang malas masak

harini esok dan lusa aku adalah tinggal berdua dengan abah aku..umi dengan angah pergi hantar adik aku nombor 3 register untuk semester baru kat Port Dickson..aku malas nak ikut dan abah aku plak tak boleh tinggal kerja..dan sekarang ni aku dan bapak aku belum lagi makan apa apa..wawawa..pagi pagi lagi aku dah warn abah aku yang aku tak nak masak..aku memang kurang sket la nak masak..time sihat pun aku malas, apatah lagi skang..

tapi petang tadi lepas aku dan abah aku dua dua dah balik keje, rasa macam tak patut plak tak masak pape..so aku pun nak masak nasi..sekali abah aku tanya..nak buat apa?aku jawab la nak masak nasi..then beliau tanya lagi..nak makan dengan apa?ngahahahaha..disebabkan dia tahu aku tak de lah reti sangat nak masak dan kalau aku masak pun memang 2 3 jam nak masak satu hidangan, dia pun cakap kat aku, tak payah masak..kita keluar makan nanti..tapi tunggu abah balik meeting dulu..

aku dah tunggu dekat 2 jam dah ni..tadi balik ingatkan dah abes meeting..sekali balik amik buku cek dia..keluar balik..aku dah nak naik kebulur ni..

tengok la aku punya malas nak masak..wakaka..aku boleh je masak tapi aku ada sedikit geli nak pegang bahan bahan mentah macam daging, atau ayam yang belum potong..nak siang ikan pun memang haremm la aku buat.aku tak tahan bau tuhh..kalo pegi pasar memang aku tak lalu kat area2 tu..kalo lalu pun, aku punya tahan nafas, separuh nyawa

parents aku pun dah faham sangat dah..sebab tu diorang pun awal awal lagi akan suh aku pegi jauh jauh kalo ada item2 berbau especially bau ayam yang banyak..dan aku takleh tengok daging mentah yang masih merah tuh..memang kompom aku muntah..pasar pun pasar la

lagi satu..parents aku tak memaksa sangat aku untuk belajar masak..sebab umi aku cakap, sume ni aku akan pandai sendiri bila sampai masanya..contohnya bila aku duk kat rumah sewa dulu..kut mana2 pun aku kena juga belajar beberapa hidangan nak masak..masa tu memang sedih gila..teringat makanan kat rumah..wakaka..sebab tu la aku pun tak berapa kisah sangat..teddy pun aku rasa tak pernah bising pun even dia tahu aku masak selalu tak jadi and ke tanah semuanya..dia pun bukan jebis yang tiap kali waktu makan kena makan..breakfast pon dia skip..lunch lagi..aku cuma perlu risaukan dinner je..alah..kita kaw team makan luar la ye sayang?wawawawa..kasi goda n servis baik punya sebelum dinner tuh, tara hal punya..wakakaka

Monday, July 9, 2012

update tak senonoh

tu klik link sebab tajuk la tu.expect bukan bukan la tu.wawawa

ada je pelawat pelawat kat sini ye.korang baca apa ye?ngahahahaha.baca je.jangan berani nak kutuk atau gelakkan aku.aku cabut bulu kaki seko2 kang.

aku is busy now.so nanti nanti la aku update yang senonoh sket ye

Saturday, July 7, 2012

sape yg sembelit berhari2 dan loya2 tp tak muntah?

hoi rakyat jelata sekalian..wawawawa..lama rasanya aku tak online..hampir 36 jam..wakaka.okay tak kelakar.ni aku nak tanya..ada tak korang yang sembelit dah berhari hari?atau yang loya loya tapi tak jugak muntah..ada?kalau ada, meh aku tolong..nescaya lepas habis baca entry ni karang, berlari lari la korang masuk tandas..wakakaak

aku sebenarnya rindu teddy..serius tak tipu..rindu gila..tengahari semalam aku call dia..sebelum ni jarang dia jawab kalau call or sms..aku call sebab aku risau..aku sms langsung dia tak reply..online pun tak..nak marah tu ada..kecik ati..bengang, semua ada..tapi pada aku tak guna kalau aku tak mengalah and amik jalan untuk tahu dan selesaikan persoalan demi persoalan membelenggu akal dan fikiran..ehh.lagu akak Ziana..wawawa..

aku call tu dia jawab and bagitau yang dia ada training kat satu tempat ni..tempat adalah dirahsiakan demi menjaga maruah kami..ngahaha..tu mula la tu otak nak pikir bukan bukan.aku sekeh kang.dan dia jugak minta maaf sebab tak reply sms..kredit takde..urmm..mahal sangat ke rm5 untuk topup and bagitau dia pergi mana?malam last contact was wednesday..sebelum2 tu lagi badan aku dah buat perangai..and bila dia hilang dan 'disappear', terus demam..aku kan bangsa pompuan yang mengada..asal kena tinggal je mesti demam

sejak semalam, last contact tu, seyes..aku rindu dia gila gila..time berjaga, asik la kepala aku duk pikir pasal dia..dia okay ke tak..dia ada masalah ke tak..tengah tensen ke tak..tengah risau ngan pape ke tak..hari ni aku memang dari pagi teringatkan dia..tak tau kenapa.

few days back then masa aku belum call and bertahan tanpa contact dia, aku rasa aku okay..rasa rindu tu ada..tapi aku lawan..tapi bila dah dengar suara balik, terus hilang semua tembok tuh..aku rindu dia.rindu sangat.rindu nak usik dia..rindu nak buat dia marah.rindu nak pujuk dia bila dia merajuk.rindu nak mengada ngada dengan dia.rindu nak tengok dia senyum.rindu nak tengok muka nakal dia bila dia usik aku.rindu nak tengok dia merajuk dan cemburu ngan aku..rindu nak tengok muka manja yang mengada2 dia.rindu semua..

aku rasa kalau aku tak call dia semalam, aku takde rasa down macam ni.kan?entah.tak tau nak cakap camne.tak reti.aku cuma tau satu benda.I MISSED HIM so much..:(

nak pulak badan tengah tak sihat macam ni..memang mengada ngada aku tu melampaui batasan yang telah ditetapkan oleh undang undang akta 1554.huhu.time badan tak sihat, tau2 je la kan..

i missed him..seriously..how i wish he is here..i need him..i need him to complete my other half..ramai orang dalam dunia ni boleh bergelak ketawa bersama dengan kita..dan buat kita ketawa..tapi ada seorang je yang boleh buat kita tersenyum dan ketawa even time tu air mata dah bergenang dah pun..aku dah jumpa orang tu..aku tak nak orang lain..betul..aku nak dia..

Tuhan..tolong ye..aku tak nak orang lain..dia dah lengkapkan apa yang kurang pada aku..dia ajar aku jadi lebih matang dan bersabar..

aku rindu dia..rindu sangat2..aku tahu, nak tunggu next week dah tak lama..tapi ntah..rindu sangat..kalau la aku leh cakap cmni kat ati aku kan bagus.."hoi hati..jangan nak rindu2.sila sabar dan tahan sampai minggu depan"..i wish..i really wish

i missed him..so much..

kan dah melalak2 lagi aku..

teddy..saya rindu awak..rindu sangat2..tapi saya tak nak cakap kat awak depan2..saya dah selalu rasa cam saya yang terhegeh2 kat awak..saya tahu semua tu jadi sebab awak busy..saya faham..tapi saya dah malu nak ucapkan selalu kat awak..rasa macam saya je yang rindu awak..tapi awak tak pun..saya tahu tu perasaan saya je, pikir bukan2..jadi saya rasa baek pendamkan je..safer..tapi saya nak awak tahu..saya rindu awak sangat2..rindu sangat kat awak sayang

melalak lagi

huhu..oktuje entry kali ni..kang kalo aku taip lebih2 kang aku menangis tak berenti..badan dah tak sihat, mental takkan tak nak disihatkan juga..

mana yang sembelit dan loya tadi?sila la berlari2 ke tandas skang.entry ni dh habis

Wednesday, July 4, 2012

tak sempat

my dear imaginary friend..

sorry aku tak sempat nak mengarang sama sama dengan ko hari ni..tak sempat..nak siap siap keluar pegi cari wedding gift untuk ejen insurans aku..Miss Aiza from Prudential Takaful BSN

nanti kalau sempat aku story pape yang rubbish2 sikit.penat baru balik keje nih..keje menjahanamkan kuih orang.wawawa

sebelum mak aku keluarkan suara petir dan boikot tak nak cakap dengan aku sebab merajuk dengan aku lagi, baik aku blah dulu

korang jaga diri elok elok k


Tuesday, July 3, 2012

aku rasa aku masih waras walau orang kata aku tak waras

handphone aku arini dah bercium2 ngan pintu kereta kaw kaw punya..aku kan dah cakap aku punya angin lately ni lain macam je..nak nak pulak bila ada orang yang offer diri dia untuk aku lempang tapi aku tak mampu nak lempang kerana beliau sungguh hensem.aku tahu bukan salah dia sebab dia sendiri pun tak tahu benda ni akan jadi to that extent.dan aku pulak sungguh bahangang pegi sign jugak contract sedangkan aku sendiri gila was2..aku bukan pandang lekeh job ni..cuma sebolehnya aku tak nak..dia percaya aku boleh buat, aku yang sekejap-yakin-sekejap-tak.dan ditambah pula dengan angin aku yang gila mengkhinzir lately ni..elok elok aku patut attract orang kang aku end up masuk berita tv9..customer kena lempang dan maki hamun.sape yang famous?akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jugakk

yang menambah lagi angin aku adalah bila aku call sedara aku, boleh pulak jawab macam nak ajak gaduh atau mungkin macam tak nak jawab..aku dah awal awal warn yang aku cukup pantang kalau aku tengah bercakap tapi orang buat tak tahu.baek bagitaw je aku yang korang tak nak cakap.senangggggggggg.

maka dalam kereta viva yang dah lunyai aku melenjan sejak bertahun tahun tu, handphone aku berciuman dengan pintu kereta.aku dah terpikir nak baling ke luar je handphone aku.tapi phone number banyak dalam tuh.maka aku baling ke dashboard dan pintu kat seat sebelah driver seat nih.pastu aku amik balik.kejap tuh dalam sesaat dua, angin aku datang balik, aku hempas balik.mungkin ni akibatnya kenapa aku tak mampu nak ada handphone mahal mahal

tengah hangen tuh, aku merewang ke Giant.pekena KFC.tapi snackbox ayam, cheese and ice lemon tea je.biasa aku makan fries tu habis tapi harini disebabkan aku pergi sorang dan makan di situ sorang sorang dan hati gila tengah terbakar, maka bersisa la.

tengah aku syok duk makan tu, boleh pula budak ni sorang datang duk tenung aku.aku ni dah la berapi api tapi xkan aku nak marah budak tu sebab tengok aku?so aku offer dia fries aku, dia buat derkk je.aku lempang jugak kang.sudahnya aku pandang tempat laen.lantak kau nak tengok aku sampai tergolek2 bijik mata kau keluar.pedulik hape aku

petang tadi aku online.hangen lagi dengan teddy.lantak.malas aku nak bukak hal rumah tangga kat sini.aku online kejap petang tadi, tetibe masuk ym dari abangkacak50.aku malas nak explain.aku kopipes kat sini je.memang aku angin tengah tak elok.orang mencucuk2 lagi kemarahan.meletus tak ingat

IM Jul 3, 2012 3:48:10 PM

3:42:50 PM abangkacak50: hye..

3:43:18 PM cikmilahbiskut: ?

3:43:27 PM abangkacak50: bole knl?

3:44:09 PM cikmilahbiskut: u spe?mna dpt id i?

3:44:19 PM abangkacak50: i pminat u..

3:44:24 PM abangkacak50: bole kte knl?

3:44:34 PM cikmilahbiskut: MNE DPT ID I?

3:44:47 PM abangkacak50: kt room chat..

3:45:22 PM cikmilahbiskut: LIAR

3:45:30 PM cikmilahbiskut: I XJOIN MANA2 CHATROOM

3:45:35 PM abangkacak50: nick u ade kt c2..

3:45:37 PM abangkacak50: i add jela..

3:45:37 PM abangkacak50: :S

3:45:58 PM cikmilahbiskut: kalo ada, bukan i yg letak

3:46:08 PM cikmilahbiskut: n sorry i xminat nk kenal sape2

3:46:16 PM cikmilahbiskut: hve a nice day

3:46:17 PM cikmilahbiskut: bye

3:46:29 PM abangkacak50: ala..

3:46:29 PM abangkacak50: 

3:46:48 PM cikmilahbiskut: i'm married

3:46:53 PM cikmilahbiskut: with a kid

3:47:08 PM abangkacak50: baru abes blja

3:47:11 PM abangkacak50: da ade anak

3:47:14 PM abangkacak50: nmpk benor nipu

3:47:14 PM abangkacak50: 

3:47:44 PM cikmilahbiskut: bila ko dah tahu aku menipu, seharusnya jugak ko paham yang aku xberminat

3:47:55 PM cikmilahbiskut: nak main tipu2 kan?

3:48:09 PM cikmilahbiskut: aku dah cakap xminat, xminat ;la

3:48:09 PM abangkacak50: garangnye..

3:48:10 PM abangkacak50: :S


IM Jul 3, 2012 3:52:46 PM

3:48:15 PM abangkacak50: tp sy nk knl awk.

3:48:17 PM abangkacak50: awk hot..

3:48:17 PM abangkacak50: 

3:48:34 PM cikmilahbiskut: hot=panas baran so ye.aku mmg panas baran

3:48:50 PM abangkacak50: garang....

3:48:50 PM abangkacak50: :S

3:49:22 PM cikmilahbiskut: aku nak tnya ko

3:49:40 PM cikmilahbiskut: 1 hal yang ko menipu, id aku kat chatroom?

3:49:43 PM abangkacak50: garangnye..

3:49:46 PM cikmilahbiskut: ok fine

3:49:47 PM abangkacak50: :S

3:49:50 PM abangkacak50: nk knl pn xle..

3:49:50 PM abangkacak50: 

3:49:51 PM abangkacak50: hurm..

3:50:07 PM cikmilahbiskut: and ko tahu aku baru habis blaja.pun ada tulis kat chatroom ke?

3:50:20 PM cikmilahbiskut: nak menipu pakai otak.jgn pakai kaki je

3:50:43 PM abangkacak50: garangnye..

3:50:44 PM abangkacak50: i suke..

3:50:47 PM abangkacak50: jom la kte knl

3:50:56 PM abangkacak50: u dok k.trganu kn?

3:51:16 PM cikmilahbiskut: aku ada 1 game

3:52:07 PM cikmilahbiskut: selagi mana ko nak terus menipu and xberterus terang mana ko dapat id aku, mana ko kenal aku, ko ym la seko2.then aku block ko terus.and mmg sah ko xkan leh ym aku lagi

3:52:08 PM cikmilahbiskut: deal?

3:52:20 PM abangkacak50: puff...

3:52:23 PM abangkacak50: jgnla cm2 dear..

3:52:25 PM abangkacak50: garangnye..

3:52:26 PM abangkacak50: hurm..

3:52:27 PM abangkacak50: :S

3:52:38 PM cikmilahbiskut: ko sape?

3:52:46 PM abangkacak50: i pminat u...


IM Jul 3, 2012 3:58:27 PM

3:52:49 PM abangkacak50: jgnla mrh2..

3:52:53 PM abangkacak50: ckp elok2 ok..

3:52:53 PM abangkacak50: 

3:53:19 PM cikmilahbiskut: nak suruh aku cakap elok2?habis, ko jawab elok2 ke aku tnya?ke nama ko Mohamad Peminat bin Mohamad U?

3:53:29 PM abangkacak50: nama i...

3:53:33 PM abangkacak50: malik..

3:53:35 PM abangkacak50: u?

3:54:02 PM cikmilahbiskut: nope.doesnt ring a bell

3:54:09 PM cikmilahbiskut: i know no one dgn nama tuh

3:54:16 PM cikmilahbiskut: kecuali malik kl gangster

3:54:18 PM abangkacak50: kn i da kata..

3:54:22 PM abangkacak50: i pminat u..

3:54:24 PM abangkacak50: bkn kwn u..

3:54:27 PM abangkacak50: dats y i nk knl u..

3:54:28 PM abangkacak50: :S

3:54:52 PM cikmilahbiskut: WHERE THE FUCK DID U KNOW I'VE JUST FINISH MY STUDY?

3:55:04 PM cikmilahbiskut: AND WHERE THE HELL DID U KNOW I BELOM KAWEN?

3:55:19 PM cikmilahbiskut: sape yang celaka sangat pegi bagitaw?

3:56:29 PM abangkacak50: jgnla mrh2..

3:56:32 PM abangkacak50: sabar..

3:56:34 PM abangkacak50: slow2..

3:56:39 PM abangkacak50: kte knl2 dl ok..?

3:56:40 PM abangkacak50: 

3:57:13 PM cikmilahbiskut: last time. u nak terus terang atau nak i permanently delete and block ur id from my ym list?

3:57:45 PM abangkacak50: okay..

3:57:48 PM abangkacak50: trus terang..

3:57:50 PM abangkacak50: u nk tnya ape?

3:58:04 PM cikmilahbiskut: MANA U DAPAT ID I?

3:58:13 PM cikmilahbiskut: SAPE BGTAW U YG I DH HABIS STDY?

3:58:27 PM abangkacak50: erm..


IM Jul 3, 2012 4:03:28 PM

3:58:31 PM abangkacak50: ade org bagi..

3:58:35 PM abangkacak50: die kwn u..

3:58:36 PM abangkacak50: 

3:58:40 PM cikmilahbiskut: SAPE?

3:59:26 PM abangkacak50: kwn u la..

3:59:31 PM abangkacak50: shah

3:59:34 PM abangkacak50: i pgl die shah

3:59:38 PM abangkacak50: xtaula nama btl die ape..

3:59:54 PM cikmilahbiskut: lelaki/perempuan?

3:59:59 PM abangkacak50: laki..

4:00:09 PM cikmilahbiskut: xde kawan nama shah

4:01:01 PM cikmilahbiskut: dh habis menipu ke?

4:01:09 PM cikmilahbiskut: aku nk delete 

4:01:13 PM cikmilahbiskut: nih

4:01:40 PM abangkacak50: jgnla..

4:01:40 PM abangkacak50: 

4:02:15 PM cikmilahbiskut: ko nk cakap betul2 ke xnak?

4:02:38 PM abangkacak50: ckp btl dh ni..

4:02:40 PM abangkacak50: adoi......

4:02:40 PM abangkacak50: :S

4:02:43 PM abangkacak50: jgnla mrh2...

4:02:43 PM abangkacak50: :S

4:02:52 PM cikmilahbiskut: SHAH MANA?

4:02:56 PM cikmilahbiskut: DIA ORANG MANA?

4:03:05 PM cikmilahbiskut: AND DIA STDY SEKALI NGAN I KE X?

4:03:10 PM cikmilahbiskut: TU JE NAK TAHU

4:03:12 PM abangkacak50: die da kje..

4:03:14 PM abangkacak50: org k.t

4:03:15 PM abangkacak50: :S

4:03:28 PM cikmilahbiskut: UMO?


IM Jul 3, 2012 4:10:21 PM

4:03:39 PM abangkacak50: 23

4:03:43 PM abangkacak50: u umo 23 kn?

4:03:51 PM cikmilahbiskut: BG NAMA PENUH DIA

4:03:58 PM cikmilahbiskut: I XDE KAWAN NAMA SHAH

4:04:00 PM abangkacak50: xtau nama pnuh..

4:04:03 PM abangkacak50: i pgl die shah je..

4:04:45 PM cikmilahbiskut: I PON XTAW SAN XRETI NK ADD OR KEEP UNKNOWN DALAM MY LIST

4:04:48 PM cikmilahbiskut: THATS IT

4:04:57 PM abangkacak50: jgnla speaking

4:05:00 PM abangkacak50: i xpndai speaking

4:05:00 PM abangkacak50: hmm

4:05:02 PM abangkacak50: 

4:06:13 PM cikmilahbiskut: ko betul2 nk kenal aku kan?

4:06:38 PM cikmilahbiskut: 'kawan bodoh' aku tu xbgtaw ko ke aku suka marah2 orang dan aku panas baran?

4:06:58 PM abangkacak50: tau dh

4:07:01 PM abangkacak50: u pns baran

4:07:02 PM abangkacak50: garang

4:07:06 PM abangkacak50: tp u kiut

4:07:06 PM abangkacak50: hehe

4:07:06 PM abangkacak50: 

4:08:17 PM cikmilahbiskut: aku buat deal dengan ko

4:08:29 PM abangkacak50: wt deal?

4:08:30 PM abangkacak50: xnk..

4:08:32 PM abangkacak50: nk wt baby

4:08:32 PM abangkacak50: hihi

4:08:33 PM abangkacak50: 

4:08:50 PM cikmilahbiskut: ko pegi tanya sape nama kawan bodoh aku tuh.nama penuh dia.kalo ko xleh buat tu pn, sorry aku xnk kenal ko

4:09:32 PM cikmilahbiskut: dan lagi satu, tolong jgn nak bercakap bukan2 dengan aku kalo ko xnk aku bg amukan puaka aku kat ko

4:10:19 PM abangkacak50: garangnye..

4:10:21 PM abangkacak50: tp xep.


IM Jul 3, 2012 4:11:53 PM

4:10:25 PM abangkacak50: i suke u garang2..

4:10:26 PM abangkacak50: hihi

4:10:26 PM abangkacak50: 

4:10:52 PM cikmilahbiskut: ok camnilah senang

4:11:05 PM cikmilahbiskut: aku nih bangsa yang malas nak mengulang benda sama banyak kali

4:11:19 PM cikmilahbiskut: so senang cite, kalo aku xblock, ko akan terus ym aku

4:11:24 PM abangkacak50: ala..

4:11:25 PM cikmilahbiskut: so senang aku block

4:11:27 PM abangkacak50: jgnla dear..

4:11:28 PM abangkacak50: hmm..

4:11:30 PM abangkacak50: 

4:11:31 PM abangkacak50: plz......

4:11:41 PM cikmilahbiskut: ko p kem salam kat kawan bodoh tuh

4:11:45 PM cikmilahbiskut: xguna punya kawan

4:11:46 PM cikmilahbiskut: bye

4:11:52 PM abangkacak50: muaah..

4:11:53 PM abangkacak50: 





sekarang sila terangkan kenapa aku tak patut marah?

patut marah tapi aku pelik apsal aku menyumpah nyumpah camtu?aku takde sekejam tu wehh.tp ntah.sudahnya untuk 'kawan-xberguna-untuk-aku' aku tuh, aku bagi nih

aku ada KAWAN BODOH lagi BERUK rupenye.sape2 yang konon namanya 'Shah', umo 23 tahun, blaja skali ngan aku.ko memang bodoh.yang ko pegi jaja pasal aku kat kawan ko pehal beruk?ingat aku lapar sgt nak berlaki ke bangang?vuduh.aku xkebulur jantan la.ko tuh yg kebulur betina.bodoohhhhhhhhhhhh punya kawan

kepala aku sakit plak dahhhhh..
ok sambung..dah agak2 aku puas memaki hamun, aku pergi rumah mak cik aku..aku offer kerja part time tuh kat anak buah aku.dan deal, dia nak.dah anak buah aku ni dah ada baby.4 5 bulan camtu la.apsal tah budak Hafiz nih yang berkenan sangat dengan aku.aku dah la sakit tekak.demam.ko nak jugak aku dukung tu kenapa?punya la ramai makhluk yang nak dukung ko kat situ, ko still grabbing kat aku jugak.aku amik la, dukung kejap.kasi hilang tangisan berkuasa dia tuh.tapi aku pegang kejap je, tetibe aku rasa marah yang amat.seolah olah macam dipaksa paksa supaya aku hempaskan budak tu.bangang betul la punya hasutan.aku terus bagi budak tu kat orang lain.

aku pelik la.aku suka ngan budak budak.aku tegas memang tegas tapi dengan budak kecik ko nak tegas apa plak.tegas la dengan yang agak agak dah faham bahasa.tapi lately nih serius la lain gila rasa.nak marah memanjang.dah elok elok nak dekat maghrib tadi, kepala aku dah macam nak pecah kena tekan dengan jari jari.batuk dan demam pn nak bertambah tambah.sore throat lagi.semalam pun gila la sakit pinggang aku..macam nak putus rasanya.aku tengah syok tdo pun aku leh terjaga sebab aku sakit gila.biasa jugak kalau terjaga sebab sakit aku takde bukak mata.tapi semalam rasa macam my other half yang sebenarnya my own body yang di split 2 paksa suh aku bukak2 mata.

kepala aku serius gila berdenyut nih.

tadi pun aku baru lepas gaduh dengan adik aku.bau makanan pun kekadang aku rasa busuk.apsal ah?

aku waras lagi kan?

^%^&@$##&*(

kemarahan dan kepanas baranan adalah melampau2 harini.tapi aku lapar skang.nnti aku memaki hamun kat sini.selamat makan dengan jayanya

hoi rakyat jelata

hoi rakyat yang melata di seluruh Malaysia woi.boleh tak kalo aku nak menyumpah2 dan marah2 woi?boleh tak woi kalo aku nak jadi seorang yang ego yang-semua-mesti-ikut-kata2-aku dalam dunia?boleh?

TAKKKK BOLEHHH

kau je boleh.kalau aku yang buat sekali, naya aku kena.kau buat berkali2 apsal kau xmarah diri kau sendiri weh?

ego tu tak salah.tapi biar la bertempat.jangan sebab ko taw ko tu istimewa, ko boleh pijak2 kepala aku sewenang2nya.jangan sampai aku menyesal bagi kau taraf istimewa tuh.kang aku tarik balik kang

nih lagi satu.apesal semua orang nak buat aku sakit hati ni?

aku bengang taw x?benganggggg

Monday, July 2, 2012

aku

AKU ADALAH MALAS.NAK TIDO PON MALAS.TU JE LAH AKU NAK CAKAP.AKU MALAS.SEKIAN.

gangguan jin dan makhluk2 xkasar

ingat x pasal entry aku yang aku ada mention nak cerita pasal gangguan2 ni semua kan?sorry aku lupa plak aritu.mungkin la ada orang yang tak percaya pasal benda2 ni semua.aku tak paksa untuk percaya.itu hak masing2 walaupun dalam Quran sendiri ada mention benda ni semua.dulu dulu pun aku tak berapa percaya tapi lepas kena kat diri sendiri dan tengok sendiri orang yang kena tu macam mana baru lah aku betul2 yakin and tahu pasal benda2 ni.

aku pernah tengok orang yang dirasuk, macam mana keadaannya.menyumpah seranah orang sedangkan sebelum sakit tu memang takde menyumpah nyumpah ni..baik je orangnya..tetibe cakap dengan nada and suara yang lain, cakap benci kat seseorang, nak suruh orang tu mati la, sakit hati la apa la.xfaham aku

gangguan2 nih xsemestinya datang dari kes khianat2 secara halus ni je..banyak jenis gangguan..ada yang jenis lintasan, kadang2 benda berkenan kat seseorang, atau sebab tapak rumah'ofis ke.macam2 la.dan nak tahu tanda2 pun banyak.bagi orang yang xpernah kena, mungkin anggap semua tanda2 tu sebagai kebetulan, mainan tdo, gangguan emosi atau masalah kesihatan.tapi aku dah selalu alami dan dah selalu berubat dengan ustaz jadi aku tahu tu semua bukan gangguan dari sesuatu yang nyata, tapi dari benda yang ada tapi kita tak nampak

aku baca kat blog Pusat Rawatan Islam Kiswah tadi pasal simptom simptom gangguan ni semua.and aku detect few yang memang aku rasa ada.aku dah terpikir2 beberapa minggu kebelakangan ni.aku selalu marah2 xtentu pasal.aku memang panas baran tapi takde la melampau2 sangat.tapi kalo semua barang kat tangan aku nak baling dan pecahkan?nasib aku pakai hp murah

ni antara sign2 nya..korang pun intai intai la.kut2 ada jugak yang tempias2 4 5 tanda2 tu.better rujuk ustaz sebelum terlewat..


“SIMPTOM-SIMPTOM GANGGUAN JIN”


(SEKIRANYA ANDA MEMPUNYAI TANDA-TANDA INI DISARANKAN AGAR   ANDA SEGERA DIRAWAT!!!)


Ketika tidur

*Dihimpit sesuatu ketika tidur. ni memang selalu aku kena.cuma skang ni dh kurang sbb kalo tdo aku akan make sure aku peluk bantal atau silangkan kaki one top of another.tu antara petua.+ doa

*Bunyi gigi ketika tidur.

*Mimpi bayi, budak kecil atau menyusu bayi yang disayangi ketika tidur. mimpi baby.selalu jugak.biasanya mimpi baby tu anak aku, aku lahirkan, aku susukan tapi kadang2 aku jadi lupa nak susukan la, tdo kan anak la.ada sekali tuh aku mimpi macam 1 kisah yang real.dalam mimpi tu aku pergi kat tempat yang pedalaman..semua kat kampung tu fresh, xde bangunan atau hutan2 concrete ni.semua hijau je ngan pokok2 semua.aku pegi kat satu rumah ni.rumah macam rumah orang lama2/orang asli..tetiba ada budak keluar dari bilik, berlari ke arah aku dan panggil aku 'mak!!'.ke 'ibu' tah.lupa.itu satu.aku penah mimpi ada suara dalam mimpi aku cakap camni kat aku, 'ko nak tahu siapa yang selama ni kau jaga dan tinggal dengan kau?'..sekali dia tunjuk kat sepasang budak2 ni kat atas katil..sebelah aku.tengah bergurau senda.dalam 7 8 bulan kut babies tuh..aku ingat nama baby boy je.Adam namanya.yang pompuan aku dah xingat.macam real la apa yg jadi aritu.huhu

*Mimpi binatang berbisa dan binatang buas seperti ular, kala jengking, anjing, harimau dll. ULAR HITAM.ni aku selalu mimpi.bukan kecik punya ular tapi besar.duk kat laluan aku nak jalan.kalo ada yang cakap mimpi ular tu mimpi orang nak masuk meminang tu betul, dah berapa puluh kali aku dipinang dah

*Mimpi menakutkan. mimpi kena bunuh ramai2 menakutkan x?atau dikejar dan di attempt bunuh oleh ramai orang?kalo ye, maka ye aku pernah mimpi

*Mimpi paderi, salib dan gereja.

*Mimpi tanah perkuburan dan orang mati. mimpi orang mati selalu gak.nampak darah yang melekat akibat dari eksiden yang menyebabkan kematian tuh.

*Mimpi benda kotor, jijik dan sampah sarap.

*Mimpi tersentak jatuh dari tempat tinggi. ni memang selalu aku kena.mimpi orang paksa aku terjun dari tempat tinggi.mimpi jatuh dari tempat tinggi.jantung aku macam nak tertanggal rasanya.tersentak2 aku time tdo

*Terdengar suara orang datang menyergah dan memarahi ketika tidur. orang panggil nama aku, bagi salam tapi takde orang kat luar, sergah kat lubang telinga aku.tp time aku jaga.bukan tdo.sebab dah biasa, takde takut sangat.dulu2 mmg xcukup tanah aku lari.lari dari sape pun taktaw.macam nampak

*Mimpi benda tajam seperti jarum, pisau, miang buluh dan mimpi api serta bencana alam.

*Terasa ada menyentap kaki ketika tidur.ini memang sangat2 la selalu kena.rasa macam orang gila je aku kengkadang.mau tak.baru nak pejam mata, sebelah kaki mesti tersentak2 macam terkejut.tapi xmacam terkejut.lebih pada macam disentap2.seyes ni adalah part paling tak best sebab kita taw benda tu ada.dah tiap kali pejam mata tiap kali tu disentap2.lagi2 kalau baca ayat Qursi atau ayat utk elak sihir, belakang aku rasa macam dipeluk.kembang rasanya pinggang aku.

*Terasa ada benda ‘meniduri’ ketika tidur.

*Mimpi makhluk yang menyeramkan datang mengacau dan menengking.

*Mimpi lembaga berdialog perkara yang tidak baik ketika tidur.

*Mimpi tandas dan buang air.ada la mimpi tandas dan buang air.tapi rasanya tu sebab memang aku nak buang air kut.tapi aku bukan jenis yang kerap kencing.few weeks ni even air xminum banyak and sebelum tdo dah buang air pun, tengah2 malam pun nak buang lagi.mimpi siap.tapi ni masalah bladder aku kut.takde kaitan lah

*Mimpi perkara menggelikan seperti ulat, lintah dll.

Ketika jaga

*Sakit tulang belakang tanpa sebab.aku sakit pinggang.kekadang bengkak n sengal2.total aku masuk wad sebab pinggang adalah 15 hari tapi doctor cakap xde masalah.wadehel?

*Sakit kepala luar biasa atau migrain khususnya waktu senja ke atas.lately ni selalu sakit kepala.rasa macam nak pecah kepala.dia bukan rasa macam kita hantuk kepala kat dinding atau pukul dengan tapak tangan.dia xsakit sekata.tapi sakit tuh macam kita picit pale dengan jari2 dengan kuatnya.sakit tuh macam ber'distributing' kat kepala.makan ubat, hilang la setengah jam.sakit balik.biasa kan ubat tahan la jugak efeknya beberapa jam.aku bukannya bangsa selalu migrain tp lately ni hampir hari2.kalo x pagi, mesti malam atau lepas azan zohor.huhu

*Istihadah. (haid lebih 15 hari)

*Terasa ada benda yang mengekori sentiasa.ni toksah cakap la.dulu2 rasa je benda tu ada tapi sekarang beliau dah tunjukkan diri plak.biasanya kalau sebelum ni, tetibe ada satu feel yang sangat lain, and kepala rasa semacam, maksudnya ada la tuh benda tu.memang aku lari xtoleh belakang dah.tapi skang ni bukan setakat rasa, nampak pun dah.dalam bilik air la, dalam bilik aku la, and latest 2 malam lepas kat dapur time aku tengah masak.nasib xberterabur ayam aku.

*Takut tidak bersebab.

*Badan terasa berat dan malas.aku punya malas adalah sangat berganda2 hinggakan aku nak bangun berjalan pun malas tahap nak mam.rasa macam badan aku cakap 'xlarat laa nak itu..xlarat la nak ini..'

*Sukar mendapat jodoh.

*Suka bercakap-cakap berseorangan.

*Sakit bahagian rusuk kiri dan kanan dan belikat.belikat.macam kena tekan2.nasib xpatah tulang belikat aku.

*Sesak nafas, batuk dan sakit badan waktu maghrib.bukan maghrib je.hampir tiap masa

*Ragu-ragu tentang iman dan ajaran agama Islam.ye.bodoh kan?padahal aku Islam.kekadang rasa cam half bahagian dalam diri aku sabotaj aku.selalu kutuk2 agama, cakap agama Islam ni itu la ini la.tp abah aku cakap biarkan je.istighfar dan JANGAN iakan apa yg half lagi tuh cakap.aku gila ke weh??

*Ternampak-nampak bayangan atau lembaga.ye.aku dh explain kat atas tadi.oh haa aku pernah nampak sekali, time tu lepas isyak kut.aku masuk bilik nak ambil barang, sekali aku nampak ada sorang pompuan duk kat birai katil aku, menghadap ke almari aku dan menunduk.rambut panjang.gila ngeri.dan aku juga xla terlalu gila untuk terus tunggu.sial betul.takde tempat laen ke nak pergi?

*Pengsan atau sawan tanpa sebab dan STROK.

*Orang yang disayangi kini orang paling dibenci.belum lagi tahap dibenci tapi selalu marah.risau jugak aku.sebab benda kecik pun dia punya bengang gila melampau2.huhu.sorry teddy

*Pemarah tidak bertempat. Sikap berubah-ubah. baca je lah entry aku yang sebelum2 ni.memang obvious la nampak.aku boleh marah untuk benda kecik yang xlogik dek akal kalo nak marah pun.contohnya bila aku pegi kedai, kedai tutup.aku punya marah dan menyumpah2 adalah terover dose.dan bila ada orang berhenti kat taffic light walau lampu merah.aku gila ke?kejap ni ko tengok aku gelak2, kejap lagi aku marah2.kejap kang aku sedih.ni aku salah taip pun aku menyumpah2.apsal la.

*Sakit anggota badan tertentu tanpa sebab dan terasa bisa-bisa.SELALU

*Sakit ketika menziarahi orang mati dan jenazah.biasa aku xleh pegi tempat orang mati.aku takut dan xnak. kalo kena paksa pergi,aku boleh menangis2.kalau aku pergi pun memang tak lama.aku panas bontot la.nak balik.pastu insyaAllah, aku akan demam.sebab tu aku xpegi

*Sakit tulang empat kerat.

*Batuk yang berpanjangan dan kadang2 berdarah.ni abah aku.batuk teruk.dan muntah darah adalah perkara yang agak biasa bagi dia.adik aku pun pernah.aku pernah sekali.huhu

*Kuat berangan.TERSANGAT2 YANG AMAT LA YANG NI NIH.sebelum tido tu memang wajib berangan. bangun pagi sebelum turun katil aku berangan.dalam bilik air.atas sofa masa tengok tv.masa bawak kete.tengah makan.ahhhhhhh apsal la aku rasa berangan ni best?

*Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.ni dulu.skang dah x.malahan skang aku rasa yakin yang mana keyakinan tuh kadang kala buat aku jadi seorang yang sangat berlagak dan sombong.kadang2 k

*Selalu ditindas, dibenci dan dihina.#sape berani nak tindas aku?aku tampo patploh kali kang

*Nafsu seksual yang melampau.ini adalah sangat2 memalukan tapi ye.aku belum kawen tapi lately ni aku selalu berkeinginan ke arah 'itu'.macam la aku tahu cmne rasanya.pelik.ni biasanya jadi time aku bangun tido.padahal aku baru lepas mimpi nak kena bunuh oleh ramai orang.orang semua nak rodok perut aku dengan penyabit.sial la.apsal eh?aku xde plak pernah tgk porn movie.gila susah nak mengalih fokus dari keinginan cmtu.pastu esok nya kang jadi balik.boleh hilang akal aku

*Pernah mengambil amalan silat kebatinan yang bercampur aduk dengan jin.

*Mandul.#aku xkawen lagi so aku xtaw.harap2 xmandul, bahkan subur.wakaka.berbahagialah kamu teddy utk bercucuk tanam di tanah yang subur nanti

*Terasa diri selalu diperhatikan.hampir setiap masa.nak mandi pun tak tenang

*Kerap mendengar bisikan yang bukan-bukan.biasanya hasutan nak suh benci orang tu benci orang ni.dan supaya aku benci ngan Islam.huh.tapi abah cakap abaikan.jangan dilayan.kekadang macam orang gila.sebab rasa macam dalam diri aku ni ada 2 orang.satu jahat, lagi satu selalu pujuk xbagi aku dengar yang jahat tu hasut or suruh apa

*Kerap melihat susuk penampakan jin di mana2. Dianggap anugerah tetapi sebenarnya adalah gangguan.sangatlaahhh selalu.selain dari yang aku cite kat atas tuh, aku pun pernah nampak budak kecil kat umah aku.budak pompuan.aku baru balik ke rumah.pastu nampak ada budak sembunyi kat tepi dinding luar rumah.dia pandang je aku.dalam umo 5 tahun gitu.tapi apsal rupa dia ada iras2 aku time kecil2 ye?dalam bilik adik2 aku pun aku pernah nampak.dia pandang aku.aku pandang dia.tapi dia xbuat pape.pastu hilang.kejap tu kang aku nampak 'dia' kat pintu dapur pulak.mengintai dari dapur.kitorang semua tgh tengok tv.pocong pun pernah sekali aku nampak.serius takut tahap nak mampus.selama ni aku tengok kat tv je pocong nih.ni duk depan2 muka aku.kat hostel pun dulu aku selalu nampak.kat tepi bangunan, kat luar tingkap bilik aku, kat hujung kaki aku..siap tolong kejut aku bangun dari tido lagi.aku ingatkan roommate aku kejut tapi sekali aku pandang, dia duk syok lagi tido.tu time 1st year.second year aku nampak ramai pompuan pakai baju putih masuk bilik aku.hostel time tu macam chalet.so nampak la sebelum aku nak pergi mandi tu.aku ingatkan kawan2 roommate aku.masa tahun dua tu aku tinggal berdua je.so aku lepas mandi and masuk bilik, aku tnya la..'Yin, mana kawan2 ko tadi?dah balik ke?gila riuh aku dengar tadi'..si Yin ni dah buat muka pelik..'mana ada org datang.aku je dari tadi'..agak2 apa aku rasa?

*Takut menziarahi jenazah.AKU DAH EXPLAIN TADI

*Terasa sesuatu bergerak di tapak kaki.tapak kaki x.kat peha ada.

*Gelisah dan panas tengkuk ketika mendengar al Quran dan azan.aku sakit kepala macam nak pecah kalo pasang ayat2 ruqyah.aku beli cd ayat ruqyah dah lama tapi sangat rasa berat dan xnak pasang.sekali tuh aku lawan, aku pasang jugak.xsampai 10 minit, aku tutup balik.kepala aku sakit gila.rasa benci dan nak marah meluap2 tetibe.

*Rasa seperti hampir mati atau keinginan bunuh diri.Bunuh diri?ye.selalu bayangkan aku telan pil banyak2.dan aku selalu buat biasanya kalo aku gelisah or xleh tdo.bodoh

*Nampak bayang-bayang melintas.SELALU

*Sukar lelapkan mata atau insomnia.

*Terasa benda menolak ketika memasuki tandas.

*Ada bisikan yang menyuruh melakukan maksiat.SELALU.tapi aku rasa nafsu.kut

*Sakit bahagian perut tanpa sebab.SELALU

*Ketumbuhan ganjil pada badan atau kanser.ketumbuhan ada.2 kali operate.sudahnya aku dah malas nak layan.lantak la.xmembahayakan

*Bersilat bersendirian atau tiba-tiba bersilat dalam keadaan tertentu.#Bersilat xde.tapi aku suka berkhayal yang aku menari macam orang dulu2 menari.macam tarian dalam PHSM.ralit oo.tapi ni takde kena mengena ye

*Benci melihat orang soleh seperti imam dan ustaz.

*Sakit dada  dan kaki terutama waktu senja ke atas.

* Terasa benda bergerak di bawah kulit.kat peha dan jari kaki.aku ingatkan pacat ke semut ke.tapi takde plak

*Bayi kerap menangis terutama waktu malam.

*Ternampak bayang dan bunyi benda jatuh di dalam rumah.bunyi mencakar2 pun pernah.

*Suami isteri kerap bergaduh walaupun perkara kecil.

*Sayang melampau-lampau kepada orang yang baru dikenali.#teddy bukan orang baru dikenali so sayang melampau2 kat dia adalah tak dikira.wawaawa.teddy, love u

*Malas beribadah.SANGATTT malas..kalo aku solat, malam tu memang kompem aku susah tido dan cam diperhatikan dan resah dan gelisah ku rasa hidup penuh pancaroba..roda masa pantas berputar menduga iman di dada..ehh?tu lagu in team..lagi satu kalo nak baca Quran..time baca tu belakang aku rasa automatic seriau dan kembang dan rasa cam dipeluk..kekadang rasa benci dan nak hempas Quran..lepas istighfar biasanya hilang la rasa tu

*Mempunyai ketagihan dan tabiat buruk berbentuk maksiat yang sukar ditinggalkan.

*Nyanyuk ketika lanjut usia.

*Kanak2 hyperactive atau autisme.
*Sikap berubah secara mendadak.

*Kerap sendawa apabila mendengar al Quran dan azan.

*Kerap keguguran.

*Gagal melakukan hubungan kelamin.

*Mengantuk di dalam majlis ilmu dan ketika mendengar al Quran.

*Sakit mental atau gila.

*Nafsu seksual songsang sesama sejenis dan berperwatakan jantina yang berbeza.


korang punya sign macam mana?aku rasa nak jumpa ustaz tapi kadang2 rasa macam tak nak pergi.macam tak nak pergi sangat2.huhu

ehh panjang gila entry.patploh kali aku berenti2 nak siapkan entry nih.sorry sebab haru biru plak arrangement dan kaler nya.malas dah aku nak edit..arrangement xleh nak justify.aku nak melantak dulu ah.kang ada aku menyumpah seranah kaler font ni kang